Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.nayls.ro, vizitarea site-ului sau cumpararea produselor, reprezinta acceptul tau in ceea ce priveste Termenii si Conditiile si Securitatea Informatiilor. In consecinta te rugam sa le citesti cu maxima atentie, iar in cazul in care nu esti de acord cu acestea te rugam sa nu plasezi comanda.

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. NAYLS.RO nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.


DEFINITII


Cumparator- Persoana fizica , juridica sau alta entitate juridica care a acceptatat Conditiile de Utlizare site , indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistraresi care lanseaza o Comanda.

Produs – Orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de Vanzator catre Cumparator.

Comanda – Reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator.

Contract – Reprezinta Comanda confirmata telefonic de Vanzator catre Cumparator, sau electronic pe email cu mesaj de “Confirmare comanda”.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat. 

Atentie: dupa efectuarea / lansarea comenzii de catre dvs , veti primi un email ce confirma inregistrarea comenzii pe site. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea cu success a comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Ulterior comanda dvs va fi procesata. In functie de stocurile disponibile comanda va fi confirmata catre dumneavoastra prin telefon / email si apoi livrata.

O comanda care nu poate fi confirmata va fi anulata.


LIMITAREA RĂSPUNDERII


Noi nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Noi nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.


POLITICA DE PRETURI, FACTURARE SI PLATI.


Toate preturile sunt afisate explicit pe www.nayls.ro, sunt exprimate in RON si includ TVA. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face online prin card Visa/Visa Electron sau Maestro/MasterCard. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda plasata. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE


Imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc.


CORESPONDENTA ELECTRONICA


Prin accesarea site-ului www.nayls.ro, utilizarea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.nayls.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se ca utilizitaroul consimte primirea notificarilor de la www.nayls.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau anunturi pe site.


DREPTURI DE AUTOR


Continutul site-ului www.nayls.ro  este proprietatea NAYLS.RO si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al NAYLS.RO SRL a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.


ACCESUL LA SITE-UL www.nayls.ro


NAYLS.RO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca/modifica/reproduce/ copia partial sau integral site-ul www.nayls.ro sau de a exploata acest site in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor NAYLS.RO fara acordul scris al acesteia.


DISPUTE, RECLAMATII SI LITIGII


Orice litigiu aparut intre NAYLS.RO. si client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele Romane competente din jurisdictia NAYLS.RO

Pentru sesizari si reclamatii va rugam trimiteti o instiintare la adresa de e-mail [email protected] . Vom raspunde la sesizari in termen de max. 2 zile lucratoare de la data primirii acestora.

Despre mine

Buna! Numele meu este Magda si voi fi persoana care te va ajuta sa-ti iubesti unghiutele. Unghiile cu gel sau cele semipermanente au devenit cele mai usoare metode de a a avea niste unghii ingrijite si frumoase, de aceea la Nayls vei avea parte de servicii de manichiura perfecta, cu o simetrie fara cusur si un aspect deosebit.

© Copyright 2021. Toate drepturile rezervate Nayls.ro